#KG417 – “Steen, Paixão, Schaar”

Voor het eerst in lange tijd hadden we een weekje rust. En we deden het inderdaad rustig aan. Een beetje zoals je eerste werkdag na een vakantie: de mail bijwerken en verder niet te druk maken. Meer was er ook niet echt nodig tegen Heracles. 

Slot vond die instelling niet echt prettig, zo liet hij blijken na afloop. Met name de steen, papier, schaar om Heracles te foppen ging er bij de trainer niet echt lekker in. Dus misschien tijd voor een ander spelletje, volgende keer. 

Zonder dollen: het kabbelde inderdaad wat, maar we zagen ook een hoop goede dingen. Wellenreuther liet maar weer eens zien een uitstekende keeper te zijn, de flankspelers gaven thuis en ook Giménez prikte er weer eentje bij. 

Dit alles in een week waar het ook ging over Gijs Smal, die zelf emotioneel een akkoord ontkende, na uitgesloten te worden in de eigen Grolsch Veste. Wordt hij de vervanger van López of toch van Hartman?

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.