#KG402 – “De benen kopen straks de stenen”

Hoewel een week zonder midweekse pot voor supporters na zo’n slechte pot als tegen NEC nooit leuk is, is er weer een hoop te bespreken. Vooral tijdens de nieuwjaarsreceptie, met in het bijzonder het gesprek tussen Dennis te Kloese en Jan Dirk Stouten, vielen weer een aantal dingen op. Zelfkritiek, het stadion en de organisatie. Zomaar een greep uit de onderwerpen waar wij ook op aanslaan. 

Verder is het contract van één van onze grote talenten verlengd. Wat verwachten we in de komende tijd van Antoni Milambo? En wie moeten we nu eigenlijk een nieuw aanbod doen? Diezelfde Milambo deelde ook op de receptie nog de Willem van Hanegem-troffee uit aan Fred van Campenhout. Naast de felicitaties, denken we ook nog eens goed na over de volgende winnaar. 

We verwachten in elk geval dat komende zondag Feyenoord de winnaar zal zijn. Vitesse heeft een vreselijk slechte eerste seizoenshelft achter de rug. We helpen de Arnhemmers graag iets dieper de put in, hoewel we daar wel Ramon Hendriks pijn voor moeten doen. Hoe gaat het met deze ‘vriend van de show’ en wat zijn onze verwachtingen van hem, eigenlijk? 

Dat en meer hoor je in een spiksplinternieuwe Kein Geloel! 

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.