#KG383 – “Stengs staat symbool voor dit Feyenoord”

Afgelopen weekend won Feyenoord van Vitesse. Met Bijlow eindelijk weer in de basis, werd er meteen weer vol gas gegeven vanaf de eerste minuut. Uiteindelijk werd het 4-0 met vier verschillende doelpuntenmakers. Dat betekent dat er dit seizoen in alle wedstrijden al veertien (!) verschillende doelpuntenmakers zijn!

Stengs was misschien wel de grootste uitblinker. Is hij nu al beter dan zijn voorganger Szymański? 

Vroeger ging je naar Feyenoord om je opgespaarde irritaties van de week eruit te schreeuwen. Met de geweldige sportieve prestaties op het veld hoeft dat nauwelijks meer. Zijn er nog wel irritaties of ergernissen op of langs het veld? 

Woensdagavond wacht de kraker in de Champions League. In speelronde 3 neemt Feyenoord het op tegen Lazio Roma. Geen onbekende tegenstander. In hoeverre is dit een vergelijkbaar team als vorig seizoen? En hoe deed Feyenoord het überhaupt in Europees verband tegen Italiaanse ploegen? En hoe staat het ervoor met de blessures van Giménez en Minteh? Je hoort het allemaal in een gloednieuwe Kein Geloel!

Sponsor van deze week is: NordVPN

Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naar nordvpn.com/keingeloel te gaan voor een enorme korting op je NordVPN abbo + 4 extra maand gratis! Het is volledig risicovrij met Nord’s 30 dagen geld-terug-garantie!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.