#KG353 – “Alleen nog wanneer is de vraag”

We staan aan de vooravond van de eerste van vier weekenden waarin Feyenoord kampioen zou kunnen worden. Wat heerlijk om het er nu al over te kunnen hebben. Het zijn geweldige tijden om Feyenoorder te zijn, wat ook te zien is aan de teller op levefeyenoord1.nl. De crowdfunding verloopt, net als het seizoen, veel beter dan verwacht. 

Het is wel lastig voorbeschouwen op dit weekend. Dit omdat er natuurlijk twee heel verschillende scenario’s zijn. Maar stel nou dat PSV niet wint, zaterdag? Wat maakt dat los op zondag? Excelsior-uit is natuurlijk al eerder een verschrikkelijke bananenschil geweest. Verwachten we dat dat nu weer gaat gebeuren? Wat moeten we anders doen? 

We kijken verder ook terug naar de laatste pot tegen Excelsior en vragen ons af of Azarkan volgend jaar weer aan deze kant van de Maas speelt. De activiteiten op de socials krijg je deze week van de Insta-invaller en voor het vertrouwen stellen we een makkelijke quizvraag. Of is die wel zo makkelijk?

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.