#KG351 – “Koningsdag valt dit jaar in mei”

Koning Willem-Alexander was gisteren in Rotterdam. Maar wij Feyenoorders weten wij al een tijdje: in Rotterdam is er maar één koning. En dat is Arne Slot. En Koningsdag? Die dag valt dit jaar in mei. En ondanks dat er komend weekeinde geen wedstrijd op de rol staat, is er wél een nieuwe Kein Geloel. 

Deze week werd bekend dat het Feyenoordshirt vanaf de zomer hoogstwaarschijnlijk voorzien is van een rugsponsor. Ondanks dat er in het Maasgebouw geen commercieel directeur is, is er toch weer een deal in de maak. Maar wat vinden we eigenlijk van de shirtsponsors van Feyenoord? Krijgt Feyenoord wel voldoende knaken, zeker met de wetenschap dat je volgend jaar in de Champions League speelt? 

Over volgend seizoen gesproken: welke bankzitter van Feyenoord gaan we volgend seizoen vaker op het veld zien? De talentvolle Antoni Milambo of Mimeirhel Benita? Wellicht krijgt Ezequiel Bullaude, die al tegen River Plate en Boca Juniors, meer minuten. En krijgen we dan ook wat meer te zien van de man met de moeilijkste naam van de selectie: Neraysho Kasanwirjo?  

Of zal Feyenoord in de Champions League eerder voor ervaring kiezen en een gevestigde naam uit het Europese voetbal richting de Kuip halen? De namen van Georginio Wijnaldum en Stefan de Vrij zingen rond. Brengen zij de ervaring die Feyenoord nodig heeft of moet directeur Dennis te Kloese met andere namen op de proppen komen?

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.