#KG349 – “Dit was het einde van een heel mooi begin”

Van Drita naar Rome. Het was een avontuur, een geweldig avontuur. Met 15 overwinningen. 64 doelpunten voor. 637 dagen was Feyenoord onafgebroken deelnemer in Europa. Maar na 29 duels komt aan onze sprookjesachtige reeks een einde. In de podcast Kein Geloel wordt de nederlaag bij Roma besproken. 

Zo dichtbij was Feyenoord bij de halve finale van de Europa League. Maar er komt geen tweeluik met Leverkusen. Na de 1-1 van Igor Paixão in Stadio Olimpico leek er een soort wonder te geschieden, maar wereldkampioen Paulo Dyballa dompelde Feyenoord vlak voor de blessuretijd inging in rouw. En in de verlenging waren de krachtsverschillen te groot tussen de Rotterdammers en de Romeinen. 

Dus komt er een einde aan alweer een glansrijk Europees toernooi van Feyenoord. De focus gaat weer op de eredivisie, waar Feyenoord zondag tegen FC Utrecht een voorschot op het kampioenschap kan nemen. Feyenoord-icoon Jens Toornstra komt weer naar De Kuip en ondertussen spelen de enige achtervolgers Ajax en PSV ook nog eens tegen elkaar. Het kon weleens een heel mooi weekeinde worden. 

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.