#KG347 – “Zo’n hongerige Kökçü smaakt naar meer”

In Tirana lukte het niet, maar donderdagavond nam Feyenoord enigszins revanche op het AS Roma van José Mourinho. Al biedt de 1-0 winst in de Kuip natuurlijk nog lang geen garantie op de halve finale in de Europa League. In Kein Geloel wordt de wedstrijd nabesproken. 

50 miljoen? 60 miljoen? Misschien wel 70? Wat is het prijskaartje om de nek van Feyenoords beste voetballer, Orkun Kökçü? De Turkse Rotterdammer speelde weergaloos tegen de Romeinen, heerste op het middenveld en bepaalde het tempo van de wedstrijd. Je zou haast vergeten dat hij meedoet aan de ramadan. Zo’n hongerige Kökçü smaakt absoluut naar meer.  

Zijn kompaan op het middenveld, Mats Wieffer, besliste het duel met een pegel van afstand. Feyenoord mocht daarna van geluk spreken dat een bal van de lijn werd gekopt door Oussama Idrissi en in de eerste helft had Roma al een strafschop op de paal geschoten. Gaat Feyenoord het karwei volgende week afmaken in de Italiaanse hoofdstad?  

De Feyenoord-trein dendert ondertussen in volle vaart door. Volgende bestemming: Leeuwarden. Hekkensluiter Cambuur Leeuwarden is de volgende horde op weg naar de Coolsingel. De ploeg van trainer Arne Slot zal absoluut niet willen morsen tegen de laagvlieger. Dat gebeurde in de historie nauwelijks, dus de voortekenen zijn goed.  

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.