#KG345 – “Snel weer van die zwarte naar de roze wolk”

Het had een van de mooiste wedstrijden van het jaar moeten worden, maar de halve finale tegen Ajax in het bekertoernooi was op alle manieren foeilelijk. Feyenoord staat er weer slecht op in de voetbalwereld nadat Ajacied Davy Klaassen een aansteker op zijn hoofd kreeg. In Kein Geloel wordt de gitzwarte avond besproken. 

Twee keer lag het duel met aartsrivaal Ajax woensdag stil. Weer liet een gedeelte van onze club zich van z’n slechtste kant zien. Feyenoord stond er juist zo goed op, sportief gezien is de club geweldig bezig, maar veel van de goede gevoelens waren na woensdag verdwenen. Van de roze wolk waar we op zaten, zijn we keihard afgedonderd. 

Ook sportief kreeg Feyenoord een tik van jewelste. Het leek zo mooi: een dubbel. De eerste sinds 1984. Het had écht gekund, maar Ajax won in de Kuip door twee enorme mazzeldoelpunten en voor Feyenoord ontbrak simpelweg het geluk. Toch ging het daags na de wedstrijd vooral over andere zaken.  

In Kein Geloel gaat de focus tóch ook weer op de toekomst, komende zondag komt RKC naar de Kuip. Hopelijk kan de ploeg van Arne Slot dan de nare smaak van een vreselijke midweekse voetbalavond wegspoelen. 

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.