#KG278 – “Uitstel, afstel, wat wel?”

De halve finale spelen we in een volle Kuip! Dat is hét goede nieuws van de dag. Maar er was natuurlijk nog veel groter nieuws over ons stadion. We spelen er namelijk nog wel een tijdje, om de doodeenvoudige reden dat de alternatieven op dit moment veel te duur zijn. Is ook dat goed nieuws? Wat vonden we van het eerste grote optreden van Dennis te Kloese? Hij zal zich bij een grote groep supporters erg populair hebben gemaakt door deze harde stap te nemen, maar hoe gaat het in het stadhuis vallen? 

Er is een lang rapport geschreven over de verschillende opties voor een verbeterd onderkomen voor Feyenoord. Daaruit blijkt vooral dat we nu, na al die jaren, kunnen zeggen dat het nieuwe stadion niet de enige heilige graal is om meer inkomsten te kweken. Wat is dat dan wel? Hoe gaan we ervoor zorgen dat Feyenoord nog vaker (halve) finales in die volle Kuip mag spelen? 

Na al deze vragen zou je bijna vergeten dat we dit weekend tegen FC Utrecht moeten spelen. De Domstedelingen hebben een tegenvallend jaar, maar waren wel de eerste ploeg waar we onder Slot van verloren. Waar liggen hun krachten en zwaktes? En wat moeten we zondag doen met onze eigen nummer 10 positie? 

Natuurlijk krijgen onze luisteraars weer een gratis tripje naar het Kein Gelouvre en heeft er weer iemand een schorsing aan zijn broek heeft hangen in de Insta Inspectah. Wie dat is, hoor je natuurlijk in de gloedjenieuwe aflevering van Kein Geloel!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.