#KG268 – “Op hoeveel posities kan die Roemeen eigenlijk?”

De kwartfinale is bereikt. Onderweg naar Tirana vormde Partizan niet eens een struikelblok. Feyenoord won vorige week al vrij eenvoudig en donderdag walste zelfs een zwaargehavende Rotterdamse ploeg over de Servische koploper heen. De vraag is nu wie de volgende horde voor de ploeg van trainer Arne Slot wordt. In de nieuwste aflevering van de podcast Kein Geloel worden de mogelijke tegenstanders in vogelvlucht besproken.
Over tegenstanders gesproken. Komende zondag wacht voor Feyenoord de moeilijkste wedstrijd van het jaar. In Amsterdam gaan de Rotterdammers proberen de zeventienjarige reeks zonder overwinning te slechten. Onduidelijk is alleen hoeveel basisspelers Feyenoord moet missen. Zijn trainer Slot en sterkhouders Gernot Trauner en Marcus Pedersen op tijd genezen van hun corona-besmetting? En speelt Tyrell Malacia, die tegen Partizan met een lichte blessure ontbrak?
Eén ding is duidelijk: wie Feyenoord zondag naar de overwinning tegen de aartsrivaal schiet, kan zich bij het Legioen onsterfelijk maken.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.