#KG262 – “Zou Eenhoorn Arnesen een stadionverbod hebben opgelegd?”

We zitten er weer klaar voor! Feyenoord zit weer in de koker! Vrijdagmiddag wordt er geloot voor de volgende ronde van de Conference League. Wordt het een weerzien met Diego Biseswar in Griekenland? Wordt het een piepklein uitvak in het ijskoude Noorden van Noorwegen? Komen Jamie Vardy en James Maddison naar de Kuip? Treffen we het ietwat onbekende Partizan? Gaan we naar de Cote D’Azur? Of moeten we alweer naar Praag? In een gloedjenieuwe podcast bespreken de mannen van Kein Geloel de mogelijke tegenstanders. Een ding is in ieder geval duidelijk: Het zal zeker geen makkie worden voor Arne Slot en zijn ploeg.
Dat geldt ook voor komende zondag, wanneer Feyenoord naar Alkmaar reist. In het AFAS Stadion – er zit inmiddels een splinternieuw dak op – keren Arne Slot en assistent Marino Pusic voor het eerst sinds hun ontslag terug bij AZ. Is Frank Arnesen, die vorig jaar nog op de vuist ging met AZ-directeur Robert Eenhoorn, eigenlijk welkom in Alkmaar? De enige slag die er zondag toe doet is die op het veld. De Rotterdammers kunnen AZ namelijk duidelijk maken dat er in de top-3 voorlopig geen plaats.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.