#KG225 – “Ga alvast maar sparen voor Kökçü, AC Milan”

Feyenoord liet weer eens twee gezichten zien. In de eerste helft was het ons niet helemaal duidelijk of we per ongeluk een voetbalclinic hadden aangezet of dat hier Slavia Praag, toch de favoriet deze poule, over de knie werd gelegd. In één van de beste wedstrijden van Orkun Kökçü bleek dat we ook de steun van het publiek wéér konden gebruiken. De spelers gaven in deze eerste thuiswedstrijd in de poule zelf antwoord op de vraag die op het schitterende spandoek stond.

In de tweede helft speelden we een zware wedstrijd, maar vervingen we ons hoge-druk-spel door professionaliteit. Dit kan wel eens van belang zijn komende zondag. In de uitwedstrijd tegen Vitesse zullen we ook met wat gemener spel te maken kunnen krijgen. Gelukkig hebben de Arnhemmers (nou ja, hebben ze eigenlijk Arnhemmers in het team?) net zo weinig rust gehad als wij als we aan de aftrap staan.

Naast de terug- en vooruitblik, kijken we in aflevering 225 van Kein Geloel ook naar de teamfoto. Daar staan, naast 24 veldspelers, maar liefst 16 stafleden op! Reden genoeg om ons in de rubriek ‘Polletje Kapen’ eens een belangrijke vraag te stellen over die laatste groep.