#KG203 – “Zonder Achraf komen we niet Fer in de play-offs”

Tijd voor de play-offs! Plek vier had er zelfs afgelopen week nog in gezeten, maar van een slotoffensief in Almelo kwam het nooit.

Dus hobbelen we richting het zuur smakende seizoenstoetje, waar bij Feyenoord traditioneel – en logisch ook – helemaal níemand op zit te wachten. Terwijl het voor de tegenstander de wedstrijd van het jaar is.

Dat gigantische verschil in honger brak Feyenoord tot nu toe altijd op in play-offs, maar met de enorm gretige El Bouchataoui diende zich zondag de oplossing misschien wel aan. Woensdag staat het laatste stukje eergevoel op het spel. Want nee, een huldiging komt er natuurlijk niet, maar er is één ding vervelender dan play-offs moeten spelen: ze verliezen.

Tussendoor gaat het ook nog over het supportersprotest van zondag, de (wél toegestane) terugkeer het publiek in de Kuip, de LinkedIn-pagina van AZ én de komst van een Head of Methodology. Wat is dat nou precies, en waarom zou het de oplossing van een heel groot probleem kunnen zijn? Je hoort het in deze nieuwe aflevering van Kein Geloel.