#KG200 – “Hoofd van Berghuis is heter dan die bamischijf van Boskamp”

Ein-de-lijk. Geen onaantrekkelijke geluidsbandjes onder wedstrijden, maar gewoon geluid van 6.500 man in de Kuip. Natuurlijk, nog bij lange na niet wat een Kuip-beleving zou moeten zijn, maar het was iets. Helaas kon er in de wedstrijd niet tegen Vitesse niet worden gejuicht, waarmee de terugkeer van een klein deel van het Legioen niet bekroond werd met een inhaalslag op de Arnhemmers.

In precies de 200e aflevering van Kein Geloel blikken Johan, Wesley en Rob (die in de Kuip stond) terug op een toch gedenkwaardige middag op Zuid. Weliswaar niet op het veld, want daar viel weinig te genieten. Bijlow was fantastisch, Senesi ijzersterk en ook Leroy Fer viel uitstekend in. Maar verder was het bar en boos, met de onbenullige rode kaart van Berghuis als dieptepunt. Op naar de play-offs dus.

Verder pakken we het mailtje van FSV de Feijenoorder er nog even bij, want de voortekenen zijn wel even schrikken. Geen Legioenzaal in een nieuw stadion en ook geen plek voor een supportershome. Althans, niet binnen de stadionmuren. En tot slot weten supporters nog steeds niet wat de beoogde prijzen gaan worden voor een seizoenkaart. Kortom: veel vragen, nog weinig antwoorden. Op naar transparantie en duidelijkheid.