VACATURE: HOOFDTRAINER FEYENOORD ROTTERDAM N.V.

‘s Ochtends arriveer je op ons prachtige trainingscomplex 1908, waar je onder het genot van een kopje koffie samen met je assistenten verschillende trainingsvormen op papier zet. Ondertussen zwaai je af en toe naar de dijk, waar wat supporters staan. Geef hen verder niet teveel aandacht. Nadat je het eerste elftal hebt getraind, loop je naar het Maasgebouw waar onze interviewer op je wacht voor het wekelijkse praatje. Verder drink je koffie met onze technisch directeur en denk je vast na over welke elf poppetjes je op het wedstrijdformulier gaat zetten. Op wedstrijddagen word je door onze perschef gebrieft over lastige vragen van journalisten: geen zorgen!

Is dit je op het lijf geschreven? Solliciteer dan op onze vacature als hoofdtrainer van Feyenoord Rotterdam! Als trainer ben je hét uithangbord van onze voormalige volksclub Feyenoord. De club is momenteel aan flinke verandering onderhevig: er liggen plannen voor een hypermodern nieuw stadion en de fanatieke aanhang wordt vakkundig gedemotiveerd. Dat laatste doen we met veel passie en rechtlijnigheid. Ondanks de aanwezigheid van een officiële supportersvereniging die de banden tussen het Maasgebouw en de aanhang wil verbeteren, werken we in een hecht team er met man en macht aan om de bestaande kloof verder uit te rollen. In jouw rol als trainer betekent dit dat je met de mond van het Maasgebouw praat en geen meningen op persoonlijke titel ventileert met betrekking tot levensgevaarlijke vuurwerkshows of diep kwetsende spandoeken. 

Feyenoord Rotterdam N.V. heeft geen vet gevulde portemonnee. Dit biedt jou als trainer een geweldige uitdaging op het veld. Hoewel we jarenlang wereldfaam hebben gekweekt door onze jeugdopleiding op Varkenoord (Robin van Persie, Giovanni van Bronckhorst, etc..), ligt daar niet onze prioriteit. Onze technisch directeur laat je graag zijn lijstje zien, waar enkel eredivisiespelers van subtoppers en middenmoters op prijken. Zit er wat tussen? Klop gerust bij hem aan! Goed om te weten: de interne veranderingen zorgen ervoor dat je vaak de koffiejuf tegen zal komen. We overwegen haar de leiding over Jong Feyenoord te geven (maar koffie schenken blijft haar prioriteit). 

Wie jij bent:

 • je bent een trainer voor de korte termijn.
 • je hebt geen eigen mening of bent niet bang die in te slikken
 • je bent van nature geen persoon die in discussie gaat
 • je hebt een vloeiende beheersing van (uitsluitend) de Nederlandse taal
 • je hebt aantoonbare aversie tegen het inpassen van jeugdspelers
 • je hebt bij voorkeur een paar jaar ervaring als trainer
 • je bent ook in de weekenden beschikbaar
 • je hebt er geen problemen mee om voor de camera te verschijnen
 • in het bezit van een rijbewijs B is een pré

Wat we je bieden:

 • een prettige werksfeer waar gemoedelijkheid boven prestatiedruk prevaleert
 • een kortetermijnvisie die breed gedragen wordt binnen de club
 • koffie
 • wisselende weekmenu’s
 • een marktconform salaris
 • passende bedrijfskleding
 • toeschouwers
 • bij voorkeur een éénjarig contract
 • een auto van de zaak
 • besloten trainingen in alle rust
 • een jaarlijks uitje naar Marbella (waar we dichter naar elkaar toe zijn gegroeid)

Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer dan vóór 1 juni 2019. Voor vacature-inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Martin van Geel. Wil je meer weten over Feyenoord Rotterdam N.V in het algemeen, stuur dan een mailtje naar Jan de Jong of benader @VraagFeyenoord op Twitter.